Khamis, 27 Januari 2011

saya sgt letih

saya tersangat la letih,melyan karenah semua org,
tp,saya x kesah,kerana,saya mmg ikhlas melayan smua itu...
saya juge rase senang bile melyan mereka,lagi leceh mereka itu,lg la saya suke layan,

tp,keletihan saya tidak dapat dibendung dah ni,umpama keletihan budak darjah 1 membawa beg sekolah yg berat...

saya rasa,saya perlu berehat seketika.......
bile saya berehat.sile jgn gangu saya secara makximum,nnt saya caci maki kamu...

baiii

Rabu, 26 Januari 2011

himawari

masa mahu suapkan dia ni,mak saya cakap,
"nah makan himawari"...
heheheheh

ini gaya dia masa dgr zikir kat astro oasis kul 1 lebih,before masuk zohor,
saya x paham ape pecakapan dia,kalau saya paham,pasti saya sebaya dengan dia,
baju merah itu ade lah toknye,owh,selambe aje dia menampar muke en ismail semasa beliau sedang tido,kalau,kami buat beitu,pasti kami dah kene penampar balik dr encik ismail

dia adela baby girl..maapkan la poor quality video itu
karena henpon saya henpon murah
video

Ahad, 23 Januari 2011

entry rojak

pompuan gile,partner gossip in crime saya........satu hari,satu malam,baru habes cite pasal gossip diri masing2..(biasanye,cite pasal dia ngan bf dia aje)....cite ngangkung saya tgk ngan dia,giler ah,cite tu langsung x bes...ceh....

Photobucket

ini hosmate umah shah alam saya,teman gossip saya juga dikala pompuan gile x de,cite dia ngan bf dia mcm cerekarama....
Photobucket

saya sayang dia,sangat sayang,sekarang,perangai dia macam sudah sebijik macam himawari adik kepada shinchan.......te..te..te..teeeet..itu ayat dia setiap hari,sagt manja ngan tok ngan opahnye,muke adik lelaki saya,sejak adik saya buang janggot,dia x suke,siap lari lagi dr adik bongsu saya,dia sedang merangkak dan sedang belajar utk bejalan...suke menarik jubah toknye dikala toknye mau on d way ke surau

Photobucket

kami masih boleh bermain di kawasan ini

Photobucket

say dan mak saya

petang2 maghrib yang sedap sejuk ni,sangat la mendamaikan kami sekeluarga,dengan selamba,waktu maghrib begini,mak saya tetido depan tv.....
tiba2,dia pon bangon tepisat2

mak saya: huish,maghrib2 ni,ngantoknyeeee
saya:haaa,tu setan la tu begayut kat mata...

dengan bangga saya bebicara seolah2 baru keluar dr akedemi ustazah gamoknye

saya pon melepasi ibu saya karena saya ingin ke dapor utk makan,
semasa saya membuka tudung periuk nasik elektrik jenama panasonic mak saya kaler kelabu metalic,dengan lantang nye mak saya bekata;

mak saya : hah,tu lagi banyak setan,maghrib2 makan
saya: hahahahaah.....(saya kalah disitu dengan mak saya)
saya: kicappppp!!!!(saya menjerit,seolah2 kicap tu boleh terbang dengan sendiri ke arah saya)

dan kami sama2 ketawa...

mak saya masak sambal telur (telor rebus adelah disponsor oleh kazen saya melalui kenduri kawen beliau yang saya tak pergi utk betandang pada minggu ini karena saya keletihan,saya bantai tdo dr pukul 3-5pm).....

sambal telur + nasik puti + kicap = sedap heaven

time kasih mak saya karena masak..
terima kasih bapak saya karena bawak mak saya pegi kenduri tesebuk,tanpa ke kenduri tesebuk,siapalah sambal telur itu

p/s:kalau anda pikir gurauan ini agak kasar,sile jgn apply besama mak kamu kalau kamu dan mak kamu x cukup kewl okeh...


Jumaat, 21 Januari 2011

cite hantu

mlm td malam jumaaat,setelah kami kalah main futsal,kami melepak di kedai dekat tepi simpang,bawah pokok besar....

kami becerita pasal hantu
saya,suky,mak lampir dan adik mak lampir (hantu jeruk perut)becerita pasal pengalaman2 hantu org lain kerana,perangai kami yang serupa hantu,hanya membuatkan hantu betambah takut dengan kami....

biasanye cite hantu je,mesti kalau tak kat dlm hutan,mesti cite2 kat asrama kan?..mmg kat asrama ade banyak hantu ke?saya x pasti,tp,pada pendapat saya,cite2 hantu tesebut hanyalah umpama cite sejarah pembentukan malaysia sahaja....

saya penah tgk cite jangan pandang belakang dengan lily suatu ketika dulu,owh,saya sgt takut..seram laa cite tu,hampir tekucil saya dalam seluar,saya rase meneyesal menonton cite tesebut besama lily,time tu,mmg kami suke tgk cite hantu,shutter laaa,the eye laaa,hoh,saya pon bodo2 je polo lily tgk cite tu,dah la balik tgh malam,lagi bodo,saya ngan dia,naik keta lain2 la pulak...(saya bukan pengecut okey,kurang berani je),..

cite puaka tebing biru juga agak menegjutkan saya,seram2 horny gitu...bab fahrin ngan umie aida..hahaha,sangat laa sesatuuu.cara hantu tu keluar juge...sgt menarek perhatian hantu2 lain utk meniru cara tesebut...boleh pulak mirip2 ala2 cite nang nak ngan ju-on,huh...

sile tiru aksi ini semasa menonton cite hantu...
Photobucket

aku nk tulis banyak,tp,tetibe aku rase lemau..maafkan saya

take care coz i don care

Isnin, 17 Januari 2011

we are in lurve..agagaga

ahaks..mau saya kene maki jap lagi...
saya tipu aje....x kan la saya in lurve dengan dia,nak mampos.....nnt pasti zara akan maki saya sampai saya lari x cukup kaki

saya memakse diri saya mengepow fanta buat seketika di d curve sebentar td...
gambar ini diambil oleh pompuan misteri...tp,bukan pompuan misteri yang selalu ituuu....

Photobucket

semoga bebahagia dkt ofso main game sims ye

life saya tahun ni

saya rase nak bunuh diri aje pagi yang suci ni,bile saya salah buat keputusan jalan ke neraka,,eh..x baik la tulis gitu kan..jalan ke opis....
saya sangkakan federal highway tdak sesak seperti beberape bulan lepas,sekali,boleh pulak ade lori simen tegolek kat bawah terowong mid veli susur keluar ke cheras...smpai hati lori tesebut buat onar di jalan raya

saya rase nak nanges sbb saya ngantuk,nasib baik ade belen biskot oreo yang saya bawak dr lumuk....

tibe2,saya rase,life kat sini sgt bebedaaaa....
kalau kat lumuk,saya masuk keje kul 8.30am,saya bangun kul 8am,siap2 seperti superwoman dlm masa 10min,g makan kat kedai tepi sungai ngam2 kul 8.30am~8.40am,saya dah gerak g site..kul 9.30am,saya dah ade kat umah,buat repot smbil saya buat kerja2 umah seperti cuci baju,lap lantai,sapu umah,mencangkul,tdo..hahahaha

2 jam 1/2 saya duduk dlm keta,cume saya nk keje dr shah alam ke kajang yang saya rase jaraknye dlm 30-40km,masa yang sama saya bawak keta dr meru ke lumuk...mental saya .pagi2....tu yang rase nk bunuh diri pon ade..tp,iman mngusai akal,akal mengusai diri...hahahah,jadi,saya menggangu sesiape aje yg telintas kat pikiran saya..padan muke korang

makan kat sana,mmg la murah,rm2.90,sarapan leh dpat sebungkos nasik lemak,teh tarik nagn sekeping roti canai...

kat sini,saya beli sepenumbuk nasik lemak lauk paru je dah 3 ringgit,akak ni nk naik haji cepat kot....sentap saya makan nasik lmak dia,smbil saya maki hamon dia dlm hati..saya x kutuk makanan tu,saya kutuk akak tu satu famili...

g opis,kene pura2 semat,pakai kameja la pulak saya kan,kene la saya rajin usap2 ironing board,dan buat eksasis bediri smbil menggosok pakaian...tp,saya pakai jeans aje ngan sneakers...bajet comel la saya,kalau kamu jeles,sile tutup blog saya...

punch card saya,nampak suci aje,tiada waktu yang dicatatkan keatas punch kad tesebut,kerane,bile saya lambat,saya pura2 tak kenal aje dengan punch kad tesebut,tp,sekiranye saya awal,dia la bende petama yang saya carik,dan selalunye,saya keluar awal dr opis kerane ade keje di lapangan tapak yang perlu dibereskan....

berada disini telah membuatkan saya agak biji melayan karenah rakan2 dan futsl menyebabkan saya x sempat mau hapdet blog saya begitu juge FB saya....sil relakan kebijian saya yeeee..

oi..saya nk g koh li pei..sebut betul2,koh li pei,bukan kuala lapis ye adik2 dan kakak2.ahahahha,saya dah tengok gambor tempat tesebut,saya rasa,nk terjun terus masuk ke skrin lappy saya..agagagaga,saya rase sgt keterujaan belaku dlam hati saya,cuti saya tahun lepas yang bebelen 6.5 hari,akan saya gunekan sebaik mungkin...weehoooo....

saya rase,saya kene duduk umah kat puchong ar,utk mengelakkan jem dan sakit mental yang parah..tp,kadang2,mcm x prektikel,sbb,saya main futsal kat shah alam...kawan2 ade kat shah alam
mak saya suruh saya berdikari...dia suruh saya belajar masak,saya senyum2 seperi senyum kambing comel aje bile beliau bekate begitu..saya akan jadi chef 2 kang masak,nnt,bile saya dah pandai masak,sile dtg umah saya utk rase masakan saya ye(saya ajak2 ayam aje)

sekian..wassalam

Rabu, 12 Januari 2011

di tanah tumpah darah kuuuu

yeah..i'm back in town bebeh..
mari kite bejimba.......

anyway,aku nk apply coti,balance coti aku last year ade 6.5 day..hahaha,padan muke bos aku,aku nk coti,
tp,kalau dia panggil aku tetibe,padan muke aku lak kene pegi keje....dang!!!!

balik meru,parents aku kate,derang nk gune bilik aku,x pe aaaaa,so,aku akan keluarkan brg2 aku,ngan keluar pindah dr umah tu,secara beperingkat seperti mangkuk tingkat....

sementara ni,aku duduk la kat shah alam..hehehe,so,sekarang,kalau x balik umah parents aku,x yah bagi alasan laaaa..ckp je,bilik dah x de..agagagagagaga..bijak sungguh statemen itu...

makenye,cobaan mahu lebih masa meluangkan masa besama keluarga harusla ditimbal balik...dan kemungkinan besar akan gagal....




.

Selasa, 11 Januari 2011

my way on the highway

yo..yo..yo....

kawan2 hevak saya dilembah kelang,sile nntkan kemunculan saya ye....back for good kate omputih...
mari besama melepak,bemain futsal..menskodeng..memancing udang..yeah..part skodeng pastinye menjadi tarikan kan?????dan buat aktibiti tak sihat dan tak senonoh yang lain....

kepada famili saya,insayaAllah,saya akan meluangkan lebih banyak masa besama kamu semua...saya cuba yeeeee(gile bunyi cam tak ikhlas)~
ehem2,mesti ikhlas,dlm hotak saya,pamili comes first..

kpd kawan2 saya kat lumuk...thnx for everything...nnt insyaAllah kite jumpe lagi yeah.....
darn it... gonna miss you guys....

saya mau jadi macam lagu ini.....
this is the new me

Isnin, 10 Januari 2011

awam vs navy

saya tiada pekerjaan diwaktu malam...makenye,saya mengajak Mamu a.k.a Tora dan bibah,g mancing,walopon tiada sekor ikan pon kami dapat,tapi,kami telah bejaya membuang masa besama2 dengan kehadiran elis dan amenoor,
owh,anak sedara amenoor juge memriahkan suasana yang agak gelap betemankan nyamuk2 dan tikus pada malam ini.....

melompat2 aku ngan elis bile tikus tu keluar masuk dr sarang dia,cilake betul,kami sumpah tikus tesebut tapi,kami x pasti samada tikus tesebut mensumpah kami semula atau tidak....

lihatlah aksi2 kami ditepi laut yang tidak begelora disirami cahaya bulan yang sangat la samar2

kepulan asap petanda kami pergi berbomoh besama Mamu sambil mencari benda yang ilang...

Photobucket

sebelom sesi kentut bermula

Photobucket

berfikir sejenak macam mane nak larikan diri dari bibah

Photobucket

cubaan membuat aksi paling sopan

Photobucket

muke bibah ngan ameenor x de,takut semak aje nnt....

anyway,birthday aku ngan elis sama laaa,cume tahun je beza...

Mamu :23.03.1979
aku :29.03.1981
elis :29.03.1982

kami akan seleburit besday kami secara pukal.....


bejalan kaki di kawasan perumahan taman muhibbah 2,sitiawan

pagi ni,tak sama ngan pagi2 lain,pagi ni lain sebab cilake punye alarma clock kat henpon aku x bunyik2,tak pasal2 aku suboh gajah pukol 7.45am,sbb aku mimpi baik punye,g mancing ngan tora ngan bibah kat jeti lumuk,dapat ikan...ahahahaha,sip baik bukan mimpi basah..agagagaga
sip baik dalam mimpi tu dapat ikan gelama

pagi ni,pagi yang tak sama gak,sbb,pagi ni,aku jalan kaki g beli sarapan kat kedai makcik kueh kacang yang mandrem aku,sambil aku jalan tu,sempat aku skodeng

1.pagi2,derang ni dah gossip,ade 3 tempat gossip berasingan yang aku nmpk, mereka begossip di pagi hari sangat la aku teringat kat mak aku ngan ahli2 tingakpnye kat belakang umah,sambil sidai kain,smbil gossip,sangat mengeratkan silaturrahim mereka neh di pagi hari...

2.wah......bersihnye keta2 org ka taman perumahan ni,ape la keje derang,keta bersih manjang....mesti keje beso,gaji beso(gaya org dulu2 becerite perihal org yang ade keta)

3.ade budak tgh jalan nk g tadika,tejatuh ngan beg2 sekali,(beg kaler pink okey).sian dia,akak dia x perasan dia jatuh,elok lak diabangun sendri,tak nanges lak tuuuu,cekal betul hati dia nk g skolah...

4.budak2 kat sini,g tadkika x nanges,hati kering ape ke???

5.sambil aku jalan nk smpai umah aku,aku nampak keta aku dlm garaj umah...wow..bersihnyeeeee,macam keta baruuu..agagagggagagag

p/s:aku tgh siapkan final repot pojek neh....semoga x kene rejek...


tenet selow

fak,tenet selow gile,payah la aku nk meneruskan aktibiti skodeng aku kalau gini,demmmm,
ape aku nak buat...dah la x leh tdo,sbb,aku dah tdo petang td kat umah elis,pastu,aku bantai white coffe lak td..mau kene cirit aku esok pg....
memandangkan tenet selow mellow,tepakse la aku tulis blog sambil memaki hamun intenet pada mlm ni..

aku rase,tenet selow sbb ramai org nak update pasal AJL mlm ni,aku x tengok pon,aku lepak ngan tora kat kdai,tp kedai tu pasang tv game man u vs liverpool...
fak..liverpool kalah pullak,gerrad kene kad merah...apadaaaa

keputusan AJL,aku baca aje kat FB,semua pon update,suke hati korang la kan,wall korang....

aku pelik,bila aku isi minyak rm 50,apesal x penoh tank,rupenye,bulan lepas masa belanjawan,kerajaan dah naikkan harga minyak 5 sen,fak,patut la aku x perasan....so,skrg,aku nk penoh tank,kene isi Rm 60,ces,aku lambat marah kerajaan la mcm ni...

tenet da kembali separa okey,misi malam ni,akan lebih terlaksana...

okey,gua nk sambung skodeng..
chiaw


Sabtu, 8 Januari 2011

sabtu kat lumuk.....

semalam,aku malas nk balik meru,sumpah,aku x de mood nak balik sana,
aku boleh je balik sana lepas aku abes inspection smlm,tp aku x de mood,demam aku dah kebah,
ct dok suh aku balik sana,main futsal ngan dia,jo pon sama,ajak frenly ngan dia,
aku???
ntah laaa,
(mcm babi aje mood aku sayu je smlm)

ntah ape meroyan si ct asik dok kol aku nk tanye pasal black jep,aku senyap aje,malas layan dia

aku rasa minggu ni nk lepak lumut aje,sebelom aku tinggalkan tempat ni,layan kawan2 kat sini,
layan tempat2 menareks kat sini.....layan sentimental kat sini

pagi2 buta aku terjah umah shah,ajak dia sarapan,selambe aku aje,ngan muke x mandi,dia bukak pintu,hahahaha...aku pdulik ape,
mmg umah dia aku selalu terjah pg2 buta,ajak sarapan ke,nk bg barang ke,ape2 ke...
umah dia ade tv..
mlm esok aku nk buat muke tebal tengok tv umah dia laaaaa..
ade Juara Lagu,harap2 faizal tahir menang,
aku bukan suke sgt faizal tahir,tp,aku suke je lagu dia....

aku selambe je tdo before main futsal ptg td,dah aku ngantuk,aku tdo la,pastu,aku g futsal ngan muke ade tande bekas bantal...mcm hampeh je,x sempat aku kaber...

aku main futsal,walopon menang ke ape bagai,aku rase,aku main macam sial,macam babi,macam haram,aku x tau ape aku buat,aku lost,bodo betul,
ntah rentak pop yeh yeh kot cara aku main tadi,
ntah joget lambak aku main td.....

ayah aku pesan,suh aku,kalau demam,jgn main hujan,main futsal.....

yeay,esok nk lepak dlm navy punye tempat,nk lepak umah alist ngan amino,

Jumaat, 7 Januari 2011

hantu dan saya...

saya kan demam,dah 4 hari saya demam,alhamdulillah,saya dah pulih seperti sediakala,cuma ade rase sengal2 badan yang saya x dapat elakkan,kalau nk ikut org dulu2 ngan kepercayaan yang supersticiousnye(ecec,bahasa omputih),saya mesti ade bende singgah duduk ngan saya....
saya telah pegi kelinik,gile mahal kos perubatan disini bebanding klang valley,demam saya kebah gara2 tekejut dengan kos bil perubatan klinik swasta tesebut,dah macam duduk kat thailand lak mahalnye, 3 jenis pil dengan consultation dr doc rm 45???gile ah,biasa,kalau saya pegi hospital swasta bil baru sahaja rm50,(saya rasa laa),ubat yang diberikan,sgt lh pelik,saya rasa segar selepas makan pil2 tesebut dan tenaga saya umpama setelah mendapat tenaga drpd memakan Pil Kuda.....

ni,saya nk cite hantu ni,sile rase seram,kerana agak seram dan meremang juge bulu roma saya,kali ni saya x tipu punye,

saya kan,kdang2 chat ngan member saya gune kan landasan skype....bile landasan skype yang saya gune,boleh la saya mengvideo call besame mereka,dengan acara video kol tesebut,makenye,mereka seperti di hadapan muke saya walo dimana jua mereka berada,saya boleh menempeleng muke mereka betubi2 tanpa mereka sedari dan rasai,tapi,saya tidaklah boleh koreng idung secara senyap2 kerana,pasti mereka akan sedar,gampang betul,

bebalik kepada cite seram saya,(sile takut untuk kali ke 2 ye,)

baiklah,setelah bermain video kol,saya nampak,ade sesuatu yang laju melintasi belakang member saya,saya betanye kepada beliau,adekah sesape yang tejage pada waktu tesebut,dengan nada bangga dan tak tau apa2,beliau bekata "tiada laaa",smbil bekata,dia sorang saje yang bangun pada waktu tesebut,
tak mengapa,getus hati kecil saya,mungkin mata saya silap,mungkin kerana keletihan dan demam,membuatkan mata saya memproces benda pelik dengan kadar segera

nah,hamek kamu,sekali lagi saya nampak kelibat melintasi belakang member saya tatkala jam menunjukkan 1 pagi lebih,saya menggosok2 mata saya yang separa gatal dengan tangan,kalau dengan garfu,dah macam cite kassim selamat nanti jadinya,saya betanye untuk kali kedua kepada kawan saya,beliau menyatakan bahwa,hanya beliau sorang saje yang bejaga diwaktu tesebut,

saya malas nak tanye lebih lanjut,lantak la sape kelibat dibelakang member saya,sekiranye ianya muncul,saya akan tekan kelibat tesebut di skrin lappy saya,
selepas tu,saya chat dengan beliau smpai pukul 3 pagi,tanpa ganguan kelibat,hehehe,

soalan cepu cemas...

1.mengapa kelibat tesebut muncul?
2.siapakah kelibat?
3.agak2 kelibat comel tak??

suke hati korang la nk jawap ke tak..

Khamis, 6 Januari 2011

saya kene mandrem....

habes la,saya sudah kene mandrem....saya sgt la angau sekarang ni,
tolongla,jgn mandrem saya lagi makcik nasik lemak yang jual kueh kacang yang sedap tuu
tiap2 pagi,saya mesti singgah kedai kamu wahai mokcik,
kenape?mengape?why lar??

kueh kacang mokcik,sebijik macam kueh kacang yang mak saya buat,
mandrem habes saya dibuatnye,

habes la saya makcik,saya nka balik hometown dah ni,
nasib baik saya dah jumpe kueh kacang yang sedap kat shah alam,
kat pasar seksyen 16,masa saya skodeng ikan2 ngan feez minggu lepas,teskodeng pulak kueh kacang,

saya doakan,semoga,peniagaan makcik betambah maju yee..

i lav your kueh kacang..muah..xoxo

Selasa, 4 Januari 2011

tired but superb.......


khamis......

aku dah pack baju2 aku nk balik shah alam,sekali....banyak pulak defects utk keje aku neh..
x pe la,aku suke je duduk lumut,aku suke gak duduk klang valley,
dua2 tempat bes,dua2 tempat view menrakes..dua2 tempat ade kawan2 yang superb....yang bengong.ke aku yang bengong,aku pon x pasti,tp,aku rase,kitorang sama2 bengong

owh,ni muke anak sedara aku yang baru,nama dia Fareeq somethin...muke dia ade mirip aku,sbb,ni anak kembar aku,kembar aku kan muke mirip2 aku,mesti la de mirip....
Photobucket

jumaat...

hari terakhir 2010 paling hevak dalam sejarah.....
pg2 buta,nad sms ajak sarapan,aku ON aje,ape la sangat kan,moning person like us,mmg la senang bangun,cepat siap,x macam mereka bedua tu...hampeh,sib baik x tunggu mereka,kalu x ,mau perot aku main lagu mak yong...sempat cuci keta nad,hntr feez g sebis keta dia,balik meru telek bayi,
g tesco..beli mainan..kalau nk kata kami budak2 ke,x matured ke,lantak korang laaa,asalkan kami bahagia..sanggup g selayang amek keta nad,buat muke tebal je,g stadium matsushita,main sana,org lain g jogging,kitorang g drift keta kitorang kat situ,

tp,mcm vavi la kan,keta aku buat hal,boleh belok satu side aje,
lps makan kat abu cafe..kitorang g tesco,serang minah indon tu,sib baik bawak feez,huh!!
aku tengok,feez asik nk saman aje kedai tuu,dah macam time dia keje,dia asik nk saman org2 bawahan dia..syok aku nengok,si nad lak,dah asik genggam penumbuk..gillos..hahahah,kawan2 aku sgt la beking aku..lav u guys...dan akhirnye,setelah feez betekak ngan jayanye,kami bejaya dapat keta baru,and pulang ngan kebanggaan macam jadik pemain Malaysia menang SUZUKI CUP hari tu je rasenye.....

Photobucket
(sepatutnye,kaler biru tu keta aku,tepakse tukar,akibat masalah teknikal,yang itam tu keta feez)

malam tu,melepak umah feez,sambil mencangkung nengok bunga api,x pe,cangkung pon cangkung laa,bes pulak layan bunga api kat ICT,rase hevak!!walla!!!rase nak jadik bunga api utk seketika....
dan malam tu,bebekalkan 3 bijik laptop,kami skodeng,dan skodeng dan skodeng lagi..muahahahahaha..sgt la terbaik bile kite boleh skodeng dr sumber2 yang sgt boleh dipercayai...aktiviti tahun baru~skodeng gambar kat FB..ahahahaha
TERBAEKLAH!!!!!

sabtu.....
pg2 aku kejut feez,pastu aku dapat kol dr dia...aku mengong ke dia mengong????sbb,dia tido kat bilik sebelah aje..aku ajak dia g pasar,aku x nk g pasar lambat,takot panas,...diva la aku kan nyah!!!x nk kena panas pulak,
aku mne tau pasar skrg semua dah ade bumbung..ekekekekek...seksaited nk g piknik punye pasal la kannn...


alist + amino<-------------------------->aku<----------------->feez + zara + nad +nadiah
(suky + ecah + ct)

dan mereka,telah blend togeder...yeah!!!!
yeah,time ni,aku panggil alist ngan amino navy tanpa rase akan kene panggil AWAM oleh semula,kerana,ramai org awam,Navy,cume 2 org aje..ekekekeke


suky dok polo kamera punye angle,gambor last tu,dia x tau,kamera ade mane,and pompuan misteri telah kembali,krana figure badannye yang sgt out,makenye,aku telah menutup muke dia..agagaga

aku yang lambat rajin...nadiah yang sama nama ngan nad....

malam tu,balik dengan jayanye,aku,ajak alist ngan amino tdo markaz,(sekarang,semua pon panggil umah seksyen 7 markaz...) sangat la markaznyeeee

ahad

aku lps bekpes ngan alist,amino,djoy,ecah ngan suky,balik umah mak aku,yeah...tp,mesti ade ayat sopan keluar dr kaum keluarga aku

"yang,apesal ade kat umah ni?"~adik aku
"eh,dapat jugak jumpe yang hari ni"~akak aku
"mak salam yang je lah,kompem jap lagi,yang x de"~mak aku
"yang,nape yang selalu tak nak duduk umah,umah ni x bes ke?"~mak aku
ayat mak aku paling last sekali telah menyentuh hati aku,tp,aku gagahi jua keluar umah petang tesebut utk betemu intan,feez,nad,ngan zara,...

heheh,tejadi lak drama skit ptg tu,agagaga,x pe,x yah cite,tp,sbb drama tu,aku pon rase down,
pastu,feez lak ilang wallet dia,aiyoooooo
benda nk jadik dah...

welcome 2011...umur makin tambah,ape ade dengan nombor kan?layan aje laaa

Sabtu, 1 Januari 2011

azam tahun baru

tahun ni,aku berazam untuk....

TAK NAK ADE AZAM......

sbb,tiap2 tahun pon aku lupe ape azam aku...
so,better x yah ade azam..
lagi senang....
just go with the flow..
ape aku nk,aku buat,
ape aku x suke...x yah buat..
bile ade taget...teruskn aje...

hmmmmm

Feedjit