Selasa, 27 April 2010

beratnyee

aku kan..selalu main futsal
pegi fitness ape bagai
jogging bagai
ntah pape ntah aku buat lagi,kunun nk bg badan aku yang dah nak mencecah 3 series ni nmpk fit dan muda
pakai losyen ntah ape2 bagai
bukan ape,aku buat tu smeua utk elakkan fitnah org,
aku x nk la org bekate

"haish,dah la x kawen lagi,tp badan dah macam ade 5 anak,aku ni yg dah 2 anak pon body mantops"

yelah kan kan,mulut longkan senang nk totop,mulut org kan payahhh,

tapi,aku agak kecewa dengan diri sendiri,
aku punye berat naik 1 kg...
aku inpom kat pegawai betugas mengkalibrate timbang kat umah(ayah aku yang macho),yang aku kata,timbang tesebut,dah x tepat,nak kene tukar baru dah ni...kene pakai dacing sbb,undi dacing dah naik kat parlimen hulu selangor

pegawai kat umah aku dengan bangganye pergi bekate alat timbang tuuu tepat dan betul,
sambil bersaksikan wanita terhebat didalam dunia (mak aku),pegawai pon menimbangakan dirinya sendiri sambil berkata
"berat ayah dah naik gak satu kilo????"
"memang x tepat la timbang ni"~dengan muke x puas hati,

kesimpulannye,
timbang kat umah dah rosak sbb berat atun yang dah naik menyebabkan timbang tu dah x
"built in inteligence"...


Jumaat, 16 April 2010

leceh betullah

1. stokin

aku hangen betul kalau stokin aku,tinggal sebelah,masa basuh ade sepasang,bile dah lipat,tinggal sebelah,x pon,kadang2,stokin aku mmg ilang sebelah......leceh betullah

2. potong lori

kalau ikut jalan lama,x de highway,kan macam haram pejalananye,nak2 pulak bile ade lori,tgh naik bukit..
dah la nk potong lori tu susah,sekali dah potong,ade lak manusia lain dlm keta cakap nk singgah benti sbb nk buang air or nk isi perut..leceh betullah

3. air

boleh pulak hari ni aku masuk opis,air takde,tepaksa aku keluar balik..leceh betullah

4. baju

g opis,mne penah aku nk pakai proper,tp,kadang2,bile angau aku dtg,boleh lak aku temenung nk paki baju ngan seluar ape,bile aku dah pikir mcm tu,mule la aku khayal sambil telambat g keje...leceh betullah

Feedjit