Selasa, 24 Mei 2011

ni lagi teruk

aku x sajes budak bawah umor baca entry ni,sbb sesi maki caci mmg pasti banyak sekali....

bengong seketika aku bile ct ajak aku kamping kat PD...ngan 2 org lagi kawan dia...aku mcm..malas nk layan,sbb,klau plan ngan ct,banyak yang x jadi dr jadi..ape punye jenis org kadang2 aku pon x paham....tp,selalu aku pahamkan aje ,x pon buat2 paham.....

smpai umah dia,ntah ape cite ngarut derang ni,kene kacau ngan budak skolah,aku malas nk pikir,tp,derang pakse aku pikir,bile aku pikir tak mencapai piawaian pemikiran mereka,marah aku pulak,cilake betul si melly ngan ct neh.....

nk g kamping,tp brg satu ape pon x prepare,gampang tul,mlm tu gak g tesco beli brg,sib baik khemah dah ade,ct suh aku bawak tempat bakar aje,yg lain dia prepare,
mati2 aku ingat dah siap prepare,tinggal g je,tp......cam haremm,ptui....

setel beli belah kat tsco,kitorang pon belah,malas aku nk layan cite2 ntah pape derang dlm keta neh....

ni gambor ct mase kat umah dia,dia pakse aku amek gambor dia ngan baju yg boipren dia kasik....

Photobucket

khemah yang akan memayungi tdo kitorang utk seketika pada mlm tuuuuuuuu...pasang khemah dlm felap,kire,okey laaaa,aku bukan reti sgt pasang khemah...."APE YG PENTING????KEJESAMA"......pasang sama2
(kunun2 mcm dia la yg pasang sorang2,tu yg posing baek punye tepi khemah)

Photobucket

melly ngan ct bajet cumel

Photobucket

aku ngan melly,dlm gelap,betambah gelap aku ni????caitttt

Photobucket

saya malu bile gambar bertiga

Photobucket

ct explain,jenis2 hantu

Photobucket

mlm tu,henpon kene rampas,cilake betul,sbb aku ngan melly dok main henpon,si boipren ct dah tdo gamoknye,tu yg dia jeles kitorang main phone,sib baik aku ade phone bekap.....
dapat henpon semula bile kitorang kate nk upload gambor kat FB..yeay...

kamping x bawak sudu,garpu,pisau,cawan...so,pandai2 la....sib baik bawak shisha,tp,x reti nk gune,botol shisha jadi cawan...hebat?????babi betul..hahhaha
arang pon cukop2 je...mmg bagus....kamping ala kadar namenye....

gua tutup mata dia,sbb nk tunjuk bibir hitam dia

Photobucket

betul x????aku suh makan udang ke,sotong ke,dia g makan arang,ntah sapa suruh..

Photobucket

tdo kul 4am,kul 5 si melly ajak balik,cilake betul,ape kes minah ni,ct belasa tdo,aku teman melly drive,dia kate,dia dgr ade lelaki borak2 kat pintu masuk khemah,pastu,nmpk guruh mcm hari nk ujan....

ct,lenkali,kite kamping bedua je la,aku rase lg bes kan???

Khamis, 19 Mei 2011

pejalanan sakit mata kamu semua-part 2

sambungan!!!!!!(lantak korang la nk sakit mata ke ape)

dafi bieber x??????????baik cakap ye!!!!!!!!

Photobucket

renang berirama tapi tak seragam!!!

Photobucket

serangan terhadap feez.....

Photobucket

serangan terhadap am!!!!(gua mmg penyerang)

Photobucket

tepakse menyelamatkan mereka berdua!!!insan yg lemah.hahahah

Photobucket

lps balk piknik yg menenangkan,aku jumpe ngan lumukers..yeah,derang g tgk kelip2,aku x de mood,so dtg time derang dah habes tgk kelip2....
lps makan,aku ajak g ICT,then,derang kate,nk g tepeng...WTF,gile betul,aku pon on aje sbb,ntah mcm mne,mmg aku dah pack baju siap2,ikutkan aku,aku nk polo derang balik lumut,dah derang ajak g tepeng,lg la bs kan...(sile jeles ye kamu...hahaha)

jiwang sket,gua layan bungeeeee....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

elis pakse kitorang tengok ape yang dia tunjuk..cilake elis

Photobucket

tp,pokok ni mmg cantik okeyyyy
view mmg bessss..sile naik yeee(gua muntah otw naik...gua pon x tau nape...demmit,bikin malu sungguh)

Photobucket

gua race ngan elis,sape lg laju...navy or budak awammm

Photobucket

aksi bangang nk mintak naik land rover

Photobucket

Photobucket

aku x tau ape masalah dia,nk gambor je,mesti style bajet comel...HUH!
Photobucket

singgah air terjon kat sg trong..mak aii,bes woooo..korang layan la video yang ade tuuuu...sile teruskan kejelesan yang ade

Photobucket

time ni gua belasah je seluar ngan baju tdo gua

Photobucket


derang budak navy,boleh arrrr,main renang2 dgn kompiden,walopon gua reti berenang,muke cuak gua,x dapat nk tutup...hahahahaha

video video

last skali,gua makan laksa kat kaula kangsar....

bawah ni,gambar gua kat sg kuala kangsar okey!!!!!

Photobucket

gambar aksi lompat x de,sbb,pakai kamera phone..nnt x nmpk santekkk..heheheheh

Rabu, 18 Mei 2011

pejalanan sakit mata kamu semua

ahaks...sile rembeskan kepedihan air mata kamu semua dengan menyaksikan gambar2 pedih mata edisi lama,baru nk upload.....

  • seprise bestday utk saya dan wan,hahahah..siap ade kek okeyyy...

Photobucket

Photobucket

bile nama saya di melayukan

Photobucket

  • .serprise dr my bff..lap u guys.....

Photobucket

u and me against the world??



Photobucket

tp,wingman gua kurang sorang la pulak ,



  • jakarta-bandong-jakarta

gambar kat atas ni...mmg kire wajib laa,walopon dalam ketakutan kan?????

Photobucket

kompem lu lepak,lu ketawa

Photobucket

Photobucket

Photobucket

sebelom gua membieber kan diri gua

Photobucket

  • besday intan.....tgh skodeng ade org nk kene tarik keta dia.....
Photobucket

  • skytrex..ape la sangat kan???
penasehat tetap gua....

Photobucket

  • main kat manjung.......dapat no 4,demmm,salah gua x mark betul2
Photobucket

demm rambut gua sgt selekeh...

Photobucket


to be besambung!!!!!!!!!!!!!

Rabu, 11 Mei 2011

bile himawari mule jalan..FM jelir lidah

Photobucket

ahaks,dia dah setat jalan...laju gile,tp,aku mampu kejor,y aku plei,dah jatuh,pastu bangon balik mcm x de rase sakit...gile kuat dan tabah dia ni..tu belum lagi dia naik atas badan opah dia,,asa opah dia baring meniara....dena rambut kerinting dia,haish...
patut dulu masa aku baca majalah Ujang,derang akan tulis "makan budak!makaan budak!"
sekarang aku dah paham,ape maksud kartunis tuuuuuu
stakat kawasan larangan kat umah aku,mmg fav dia laaaaaa...

Photobucket

nama dia fareeq mikhael...nick name lom ade lagi,kuat borak neh,sumpah aku x paham ae dia kate,tp,boleh pulak dia paham ape kitorang cakap....kalau baby senyum tu,tandenye dia paham la kan...kalau dia nanges,tandenye dia nk susu or nk kene tukor lampin,or nk tdo,3 bende tu aje pon....

tp,bile mereka berdua,mak aku jaga,haibatt mak aku,handle with care,aku tengok rilex je mak aku jaga,maybe sbb dah penah prektis masa aku ngan atun kecik2 dulu....

pn hajah siti asmara mmg hebat.....
thumbs up!!!
hj.mail,mcm biasa laaa,tolong sket2 aje....hehehehehe


Khamis, 5 Mei 2011

selamat hari ibuuuu

saya x sambut hari ibu,
buat ape saya nk sambut hari ibu,tiap2 hari saya sambut ibu saya,saya balik umah,saya sambut ibu saya,tapi,selalunye ibu saya sambut saya dalam keadaan separa sedar sbb dia dah tdo,
saya kan balik tgh2 malam,

mak saya ngadu,softener baju,dah nk abes,haritu saya sajes suh dia pakai brand downy passion,terus dia carik kat econsave,x de pullak....ape punye econsave,kalau x nk meniaga,g la keje buroh kasar...demmit,
x pe laa,nnt saya belikan,sbb,kalau pakai downy passion,saya rase wangi je sepanjang hari.....itu yang saya sukeee


Photobucket

ibu lahirkan ibu........

Isnin, 2 Mei 2011

sangat x tau mau melakukan ape

Gua melepak kat umah feez untuk keinfiniti kalinyeee,smbil menonton tv kat umah dia,

Gua melepet,smbil x tau nk buat ape,
smbil mencari2 solusi utk menghilangkan sakit sengal badan feez,
Solusi tiada,sbb semua tukang urut g becuti....
Pablik holidei...tukang urut pon amek cuti time pablik holidei....

Lps dinner,carik movie kat kedai cetak rotak,sgt typikal malaysia kami neh..
Kedai cetak rompak,tp,tetap jual cd ori,'ami beli 2 DVD ori,4 DVD cetak rampok...

Djoy kate,cite Cun bes,sbb ade maya karin ngan remy ishak..

Gua ngan feez try tgk....
X smpai 10min,gua telelap,feez layan smapi abes,dia kate x bes,
Gua pecayakan feez,

Jgn pecayekan djoy....review movie dia sgt teruk...muahahahaahahhaah

Feedjit