Isnin, 29 Oktober 2007

x sabo dah akuuu


mase ni aku tgh tolak moto kuar dr paking umah lily

aku tau haku pendek
aku tau aku x tinggi
tapi pendek bukan sebrang pendek
pendek ade gaye ranggi

aku mmg leh bawak moto ni
mmg aku x sangkal lagi
tunggu la suatu hari nanti
aku ku beli moto ini

tapi apekan daya ku ini
wang asyik x cukup lagi
kang aku makan megi
abes botak kepalaku ini

kalu korang x caye lagi
aku kasik video sekali
kalu video tade bunyi
maafkan aku lagi dan lagii

kalu korang x caye cite ini
silele check henpon lily
kalu x caye lagi
jasla juge leh jadi saksi

video

Sabtu, 27 Oktober 2007

alasan kukuh


ni aku dapat email dr kawan aku,
mmg kelako,
elok le kalu sesape yang berade dlm situasi yang menggelabah,
kalu diamalkan insyaAllah selamat di dunia,yang akhirat tu biar lah Allah je yang tentukan,

selamat mencubeeeee

CARA-CARA NAK KONTROL MALU

aa. Jika diketawakan rakan ketika tertidur kat opis hingga meleleh air liur basi...terus bangun separuh sedar dan buat-buat kene sawan sambil keluarkan lagi air liur. Gerenti member korang akan panik dan berenti ketawakan korang.
b. Kalau tersilap menyapa orang yang tak dikenali...teruskan menganggap dia kenalah korang dan bagi dia duit kononnya korang pernah berhutang dengannya. Mesti dia pun mengaku korang kenalannya.

c. Jika ditegur orang kerana zip seluar terbuka...jawab je dengan selamba mengatakan ini adalah gaya berfesyen atau katakan bahawa zip itu rosak sambil berfalsafah 'biar rosak zip, jangan rosak akhlak'.
d. Bercakap sorang diri kerana member ketinggalan kat belakang...teruskan bercakap dan ketawa sambil menyumpah member korang tu sensorang. Tentu orang takkan gelakkan kerana menyangka korang ada masalah mental kronik. e. Tersilap masuk tandas wanita...buat- buat wajah glabah dan cemas sambil berlakon menyatakan tujuan korang masuk kerana nak mencari isteri atau awek korang yang dah sejam tadi tapi tak keluar-keluar lagik.

Selasa, 23 Oktober 2007

sahabat

lagu aizat nih,sedappp,aku suke,sure dia yang lemak merdu nih,
utk sahabat aku yang dah nk melangkah setapak
hihihihh,
korang mmg nmpk kiut laaaaaaa
same tinggi,same jenis keta,same kaler keta,hahahahahah
(ekceli,x same tinggi)
yeah,i am talking about lily and hazariiiii
so kiut togeder²,hihihihihihih
tp derang lom kapel lagi,jas baru stat dating jek,
bagus²

Aizat - Sahabat

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah

Isnin, 22 Oktober 2007

malam yang sejuk

malam yang sejuk ni,
aku tgh apdate bog sambil ditemani nyamuk2 kat itm,mmg betul,
sambil nk wat stadi soklan math,
aku time ni kul 2 tgh malam waktu msia,
lily tgh wat asemen,
hazari pon ade,
saje je ajak dia skalik,
leh try suh dia ngorat lily hingga berjaya
huhuhuhuhuhu
neway,
aku tgh donload lagu dewa
tp x leh
uge mahu donload utorrnet tetapi gagal
tatau mengape
tggu la
aku balik opis
aku donload sumenye
aku ni smabil dtemani juge kapel yang tgh tgk muvi kat sebelah aku sambil membincangkan mase depan yang emilang,terbilang dan cemerlang mereka,
aku juge terdengar derang cite sejarah silam,
huhuhuhuhu
aku saje j dgr,nk tau ape gak budak2 ipta ni bercerite smpai tgh2 malam
mak bapak derang tak tau tuh
kalu tau sure dah kene hambat suh balik unah
aku x pe,
umur dah 26,stadi,dah keje,
derang ni,
x keje lg
sib baek ade kitorang,tade la kene tangkap ape2 pon
alamak,ujan la pulak,
aku terdengar yang lelaki tu suh member dia angkat kan baju dia
hehehehehhehe
ok la,td g beraye ngan j,bes la pulok,esok masuk opis baru aku sempat baje bog j,
ujan lebattttttt
ok laaaa,tatatttatatata

Jumaat, 19 Oktober 2007

agkasawan negara

td,
dtg umah cik ana jiran aku,smbil tuuu tgk tv,nmpk mamat syekmuzapar kat tv,
tgk die wat eksperimen kat outerspace,
pergh
sume esperimen dia buat,
main gasing,
main buih sirap,main terbalikkan diri,
maen gasing
tongeng sane,tonggeng sini
ntah pape ntah lagi dia buat,
mmg la nmpk cam ntah papentah die buat kat atas tu,
mcm bazirkan duit org msia je jadiakan dia petukaran ngan bg yg kite bli dr rusia(negara yg power tp pada aku ekperimen tu sume leh buat kat dunie je,
buat satu bilik vacuum,dahhh
siap eksperimen,
no!no!no!

itu adalah pemikiran org yang x nk tgk msia maju setapak,
bukan ape,
at least name negara tesenarai sbb ade org kite dh g outer space
kite leh buat,antara theory ngan amali,boley pakai ke theory yang selame ni kite pakei
kite tgk,betul ke kat space,ringan 10 kali ganda,
maybe cume 9 kali ganda ke,9.5 ke.mne kite tau kan?kan?kan?

cume satu je aku x puas hati,apsal derang gune gasing lain???yang dah upgrade,
aku tau,sume spesifikasi gasing tu same je ngan yang kat kg,
tp,cume kome bayangkan ye,
kalu anak msia yang tup tup lahir kat obersea,x penoh le nmpok gasing,pes time nengok gasing kat tv,mat syek mainkan kat space,
mesti deme ingat gasing kite besi and kaler silber,
pastu gaduh lak ngan budak yang main gasing kat kampung,
x ke haru jadinye,
kan ke kalo die mainkan gasing yang bese,
dah sah sah,mmg brg buatan msia,
heheheheh

kalu aku diberi 2 soklan nk tanye si syed,aku akan tanye
1)kemanakah bau kentut encik syed akan pergi?
2)pernahkan anda cube berlagak terbang seperti superman atau superhero lain yang boley terbang???

hehehehe,ini adelah soklan aku suke suke,
kalu anda mau tanye ape???????

huh????

hari ni,mcm bese,aku malas nk kije,
tp sbb keje dah banyak,so mne leh x keje kan???
smlm lg truk,rase nk muntah pon ade,
aku gagahi juge sbb ademiting kat nothpot kul 11,
sib baek miting kali ni ade hasil
kalu tade,mau aku luku pojek ni gak suatu hari nnt,
pastu aku penyekkan pojek ni dlm longkang tepi heway,
mcm bese,aku akan jadik bahn selingan sbb aku mmg pendek,
sbb derang nk buat kaunter,bos aku tanye,nk letak slab ke x?sedaaappp je dia kate,kalu saye maybe u olang boley nampak,tp kalau fajiana,nnt nmpk rambut saje,
ampeh tul bos aku,
walopon dia cine,tp dia ajor aku manyak mende,
lim pon same
zam pon same,
sbb tu walopon gaji aku kecik,
tanggungjawap agak beso(kononnye laaa,hahahaah)

aku bukan kejo ape pon dlm dunia ni,
sbb ijoy dah tulis kat bog dia aku engineer tersohor
so kene la tunaikan ape maksud tersohor tuuu,

aku cume nk belajo betul2,amik experience,
kalu gaji aku dia kasik naek aku stay la,sbb bos pon ok,
tp kalu cipuuutttt je,mmg aku angkat kaki lps aku dah hebaaak.

skrg ngan org2 opis yang lain pon aku jarang cakap ngn lepak,sbb aku agak biji,
lgpon tade ape sgt nk ckp since aku dah jadi pendiam ni,
rase nk kosentret kat kije je,



aku kene demam sket sket,ntah bile nk blah ntah demam nih,
aku nengok tade blah pon,mcm nk stay jeee,kurang tade,tambah pon tade,
ampeh,ni namenye stgnant fever,
haram jadah ntah betul ntah idak aku ngejenye tuuu,

dah laa,aku nk sambung wat drwg,susah lak gune lappy ni,x puas sgt,
kalu pc,bes gak,
ekceli lappy ni x leh sambung ngan tenet,camne ntah lim godek lappy ni trus leh online,hehehehe
abes laaaaaaa
abess laaaaaa
kikikikikikikik

nnt kalu aku pree aku apdate laa
malas sgt nk apdate,
sbbbbb, malaaaasssssss sgtttttt,

tatatitititutuuuuuuuuu
adios amigos berambus





Selasa, 16 Oktober 2007

aku kt itm

aku skrg kt itm,tgh wat asemen yg agak melambak,ade hazahari ngan lily,
lily nk wat asemen dia tp dia asyik bace buku team medical dragon jek aku tgk,
bagus2,sorang lagi kawan aku yg dah kemaruk ngan komik tu,
lps bace komik nk layan cd dia lak,
tgh addicted gile

ni adelah wajah ceria aku sbb leh online wireless kat itm,
bes sbb tade bebudak itm time raye nih
so,leh la aku dgn jayenye menggunakan tenet smbil mengapdate bog aku,

aku akan sentiasa cube mengapdatekan bog aku sekerap mungkin,
sbb aku leh online dimana saje aku berade,
dengan kecanggihan tenolgi zaman ini,kite leh juge apdate bog dimana sje anda berade

itu je aku nk cite pade hari ni,kalu nk tgk bog cite pasal raye,bette bace bog aton,sbb aku raye ngan dia kan,hahahahhahahaha

Khamis, 11 Oktober 2007

die young

my blog is dying,
due to my bizinessss yg melampau,
so,bacela bog org lain,
tatatatatatitititittitututututututut
samak hari ghaye,
maap zahir batin

Selasa, 2 Oktober 2007

nape aku bz 3


puncher
mende ni mmg dah ade kat pasaran
yang ni kitorang buat sesuke je
YANG NI DESIGN YANG KIRENYE JASLA(JUST ) SUKE²
hahahahah
lg 2 menyusul
pasta maker ngan penumbuk padi yang dah di upgrade ok
tggu je....

Isnin, 1 Oktober 2007

minyak itam


sape² nk bli minyak itam
Brand Petronas


SYNTIUM 3000 5W/40
4.0L
Ni harga pasaran: RM183.00
Harga yang aku jual RM 100.00

tp kene tempah dulu,delivery rm 0.00

leh la korang bli utk keta korang
kalu tade keta blikan utk bf,galpren,parents,jiran,dll lagi laaaaaa
belilah kat kawan korang,same² leh bantu pendapatan kawan korang ni
semoga korang di murahkan rejeki
aminnnnnn

Feedjit