Rabu, 21 Mei 2008

candat sotong

umah pak awang,tempat kitorang tumpang tdo,



aku tade niat sangat nk candat
since aku x penah menyandat
aku pon gamble je cakap ok kt bayah nk juin g candat

bot pak awang punye
sewa rm 400 seali sewa
alat2 dia kasik
nomo tel 0199418686
baek pok cik nih
bot dia ade tandas siap kasik alat2 nk candat lagi

aku g naek bas sani
3 seater
rm 33
best bas ni,
lg best dr naek air asia
macam naek aeroliner la
cume tade makanan

aku naek bas tade la muntah
naek bot aku muntah
sembilan kali aku bawak naek sotong
9 kali aku muntah
sampai dah tade mende aku nk muntah
air mon tade kuar
kalu usus aku lh tanggal,mau aku kuarkan usus aku skali gamoknye
gaye baring aku adelah gaye forever aku atas bot,before,while and after candat,itu le gaye aku,gambar sotong tu agak blur sbb perut aku yang blur asyik nk muntahkan lunch haku je,last sekali gambor toilet yang canggih ,direct to the sea

budak2 yang g,kawan seperempitan aku time diploma dulu,ima ngan bayah,
shikin kawan iema mase skool
ieja kawan time diploma tapi aku tade kenal sangat
ieja bawok adik die

tu gambor sotong yang aku dapat,kire besau gak le pada firasat haku,

aku balik naek bas,
walopon drebar dah macam tak mo kasik aku naek bas
aku dapat gak naek bas

sampai kl
aku naek komuter
mak ai
bese la bau nelayan
sume pon mate jeles nak tau ape dalam polistrene aku tu
alah,busuk2 bau aku pon bau ikan,
dari derang yang bau busuk ngan hati busuk tuh,ape cite?

last skalik atun amek kat bt 3
hehehehheheheeh
bau nelayan mne leh ilang kan

Jumaat, 16 Mei 2008

lorry oh lorry

before this,aku only bawak1 tonne lorry,which is much easier la kan
but yesterdayyyyyy
gua bawak 3 tonne punye,
ade kompius sikit
sbb dia punye gear reverse ade kat gear 1 keta
pastu ade gear sampai 6???
wooooowww
pagi ni,aku dah
as a prooveeee

lu olang tengokl la sendirik
video



ni lim.kalu x de dia kt site,mmg aku x de kawan,dia pon bawak lorry smlm,kitorang x de lesen lorry,tp selambe je bawak,huhuhhuhuhu

Rabu, 14 Mei 2008

loncat


aku saje je test kamela baru
aku?
bace bog org laen?
tandenye gua mmg x de kijo
jadi aku bace je
ade yang bes
ade yg macam bagus
ade yang sedih
ade yang bese je
ade yang perasan
ade yang suke tampal2 je
ade yang banyak info
ade yang macam rase nyampah
ade yang kasik cramp
ade yang bg tips
ade yang kelako

lantak korang la korang nk tulis ape
asalkan korang bahagia
time kasih sbb boleh bace bog korang


Proton BML,Toyota Vios ,Honda City,Nissan Latio.
sume keta ni
  • jimat minyak
  • Cermin pintu belakang yang same(atune is right)
  • pattern lebey kureng

Isnin, 12 Mei 2008

reisgn letter

last wik
aku hntr resign letter date 5 mei
aku submit 6 mei
7 mei dah macam tsunami melanda jiwa bos haku
pastu manager aku pon dah macam taufan narjkis bunyinye
sedih aku
sayu aku dgr suara manager aku
penat aku layan sms bos aku
mak aku+apak aku+
7hb mei
aku sms bos aku cakap aku stay ngan dia

x sempat aku cakap,gaji aku x masuk lagi,
dia dah bg aku advance
hehehehehe

soooo
aku x g ipoh
dapat kamera baru brand olympus(ganti kamera aku yang hancur bekecai)
tggu keta baru(kalu ade)
kalu x ,kemjero aku kan masih power setelah seminggu berde di bengkel

semalam,habing gewd time v my beloved fwen
love ya'll
mmmuuahhhhhhhhh
(j,iera,ana,an,atunsoya)

Isnin, 5 Mei 2008

bile nih

bosss
gua dah tade sen nih
bile gaji gua mau masukkkkkkkk
gua tau la keta sudah rosaaakkkkk
tp jangan la bayau lambat gaji gua
bank sudah kejar same guaaaa nihhhh

Sabtu, 3 Mei 2008

dia sudah mau kawennn


aku suke die sangattt
tp dah nk kawen dah
dulu aku slalu lalu depan umah dia
x dapat tengok dia
tengok pagar umah dia pon jadi laaa
huargghhhh
(ini cinta pertama aku lps b4 ngan fazley)

tengok ni


sbb tu aku g ipoh
bawak diri

Khamis, 1 Mei 2008

hato pecah


sbb aku dah putus cinta
aku sedih sangat
hati aku pecah
berkecai2 jatuh kat tanah
aku nk bawa diri aku
aku nk tinggalkan KL
aku nk tinggalkan selangor
tinggalkan lembah klang
aku nk mulakan hidup baru
hope dapat jumpe cinta sejati kat sana
bye2 sume orang

janji aku

janji aku kat mak aku tersayang

"yang janji nnt lepas yang abes exam yang kemas bilik!!!!
mak jangan masuk bilik yang sampai 4hb ye"

Feedjit