Rabu, 29 Februari 2012

perasaan ni,lagi teruk dr kalah main futsal

Aku menulis blog ni kat KLIA,smbil aku jeling2 org sekeliling neh,saje cuci mata,ekekee

A'a g buat umrah 2 minggu,tp,aku x sempat terjah dia,aku sms ngan call dia,dia kate dah masuk kt dlm train nk naik flight,aiseh,kalau x ,leh ar aku hntr 2 org dlm satu maseee..tp,sebab aku golek2 kat umah bam2 yg sgt bes tu,tepaksa la korbankan a'a,semoga dia dpt tunaikan umrah dengan aman walopon tak nengok muke aku...

Aku sedih,sbb,bam bam nk g holland 3 tahun,tp,x pe la,dia bukannye g sana g perang,urusan diplomatik kekdahnye...kawan lama dowh,since aku F1 lagi neh,gaduh,maki,gelak,semua ade,mak dia kalau kitorang menyelit kat umah dia,x bagi balik,owh mokcik,u sgt bes....

Mak dia masak sardin pon pedas,perut aku kompem la meronta2...

Aku nk pesan kat bam2
1. Jangan lupe solat,tu kan tiang agama,bukan tiang bendera
2.Jgn pakai sexy2,sbb sana sejuk,time summer,duduk je kat kedutaan,sna ade ekon
3.Jgn lupe lagu Negaraku,walopon nyanyi x penah sedap,konon ala2 choir,x pe,jgn lupe
4.Jgn lupe alamat umah...
5.Raya nnt,masuk la hntr salam perantauan kat dlm paper tu,mention nama aku,suya ngan aton
6.Menggatal biar berpada,
7.Jgn lupe mandi,
8.Keje elok2 kat sana,penat tax payers kat bayar ko,hahahahahahha
9.Carik tempat2 menarek kat sana,make sure cheap one okeh,
10.Jgn lupe main bbm,wats app,fb,tweet,ngan ape2 yg boleh menghubungkan kite semua...
Kem salam kat duta kat sana....
11.Jaga akidah ngan nama baik malaysia
12.Stay bam2,kalau ko x tembam,sape aku nk panggil bam2 lagi?????

P/s:insyaAllah aku aku tunaikan segala pesanan ko pada aku...

Stay fren forever

-from your awesome fren-

layan hantu

Assalamualaikum kepada rakan2 yg baca blog ni,semoga korang happy,bahagia,dan senyum2 je hendaknye,harap2 senyuman korang manis dan sedap mata memandang,kalau rse tak manis,x perlu la letak gula pada senyuman kamu semua,sbb,kompem dah senyuman korang tu x ikhlas...

Aku menulis blog ni,dekat kampung cina,kat area broga,sambil jaga site,bukan ape,saje je aku nk cite pasal hantu2 yg jaga site,

QS aku ade cite kat aku,dia kate,pelik x nape kat bekas tapak pudu jail,tade pembangunan,tak de ape pon boleh buat,dia kate pada aku kan,kan kan,haaa,nk setat pura2 seram la tuh,dia kate,masa derang nk robohkan kawasan tu kann,semua mesin nk buat keje roboh kat situ x leh hidop,dah check ape semua,bawak keje luar,elok aje,masuk bekas pudu jail,asik x leh pakai,x mau HIDOP katenyeee,wahh,nampaknye mmg seswatu la kan,derang dah sembahyang pon,masih x leh,muahahhahaahah,cite tesebut,adelah cerita benar dr mulut QS aku,kalau dia tipu,maka,aku pon tipu,

Pastu kan,seken movie tp x la sequel,cite ni belaku kat aku,pergh,mmg seram la,cite ni belaku las wik,masa tu,time tu,hujan lom setat lagi,tp.angin mmg bertiup kencang,aku baru je nak stat balik keje kat situ,lps 3 hari machine piling tu rosak,perghhh,aku mengadu kat bos aku,piling machine tu rosak,sbb tu la aku x g site,trus dia kol org jaga machine tu,cina tu cakap,dia x semayang pagi,sbb tu la asik rosak,ngan mula2 masuk site,x semayang,haish,jgn la kate aku pecaya,aku biorkan aje....

Owh,sambong balik,tgh derang keje,aku lepak kat umah kongsi yg x de indon mahupon anak mereka duduk,pergh,masa tu,angin kencang,aku pon sandar la kat dinding plywood kat rumah kongsi tu,pastu,haish,mcm ade org tolak2 lak dinding tu,demmmmm sungguh,x pe,aku pon dengan muke cute,keje je...

Pastu,buat repot aku pakai 2 pen,satu pen hitam,satu pen merah,tgh buat keje,sambil kene tolak2 belakang aku ngn plywood,pen meraj aku x jumpe,ilang gitu aje,mencarut seketika,selama 3 saat je,pastu,aku istighfar,siap ckp "hey!jgn la kacau aku,hai laaa,g la main jauh2!"Kata Aku dengan nada separa bengis,sambil berharap,ape pon yg menggangu,x ganggu aku,g la kacau kilang sebelah menyebelah tu,demmm,puas aku crik pen merah aku nih,smbil baca2 ape yg patut,rse takut aku dh ganti rase hangen satu badan lak,las2,aku teringat,satu ketika dulu,aku pon penah kene benda yg sama,lalu aku pon pegang atas telinga kanan aku,wallah,pen aku ade situ je rupenye....,#23()@:/66/:;'+@*2_#*12)__:6/;'+!-tettttt,ayat seterusnye,x elok aku nk tulis

Sabtu, 25 Februari 2012

tiber sedih!!!dem u bam bam

Gua tgh blogging kat umah bam bam aka fairina,
Gua ini lah org bg dia nama bam bam,sbb dia panggil gua cakiban,
Kawan gua ngan adik kembar gua,ngn suya,kawan dr zaman masa skolah...

Ni gua buat adhoc vijit,sama ude,sama suya....
Ngader ar kerajaan Malaysia neh,nk hntr si bam bam g belanda 3 tahun,hntr kejap2 dah ler kan,ni gua dah sedih dah....

Nak tanak tepaksa gua kumpul duit nk g sana...
Harap2 besday gua nnt,leh ar gua g sana,selebrate holland style smbil ting tong kat amsterdam...muahahahahhaah

Gua tade mood,hari tu,masa chat ngan dia,tade sedih,ni rse sedih laaaa,demm dis feeling...

Rabu, 8 Februari 2012

i am sorry

you are no one to me,so please...x yah nk mengaruk sgt ngan saya,saya malas layan,means,saya hormati kau,kalau saya maki kau,nampak sgt saya tak suka kau,jadi,kalau saya tak layan kau,kau jgn la kacau saya lagi..

nnt free,saya akan upload cite pasal futsal,jalan2,dan lain2

Feedjit