Isnin, 24 Ogos 2009

hari raya vs face mask

Photobucket

gambar hiasan(ihsan dr pakcik google)-jgn pkai ni mase raya yeah

hai kawan2

taun ni,korang x yah la susah2 nk beli
  1. baju raya
  2. kasut raya
  3. langsir raya
  4. kueh raya
  5. kereta raya
  6. kurma puasa
  7. ape2 aje yg bekatian dengan hari raya
ape barang,beli tu semua...kan?kan? kan?

taun ni,aku cadangkan satu produk baru...baek munyeee
sempena hari raya

FACE MASK RAYA!!!!

taun ni,taun b4b1 pon nak raya besama...so,
utk mengelakkan influneza h1n1,
taun ni,dan hari2 seterusnye,korang kene lah pakai FACE MASK ok

pegi beraya taun ni,pakai la face mask raya
jgn risau,tuan rumah x marah punye
aku gerenti,pakai face mask dihari raya,ade gaya.....lg bergaya dari pakai tudung Ariani ataupon songkok den wahab

lagipon ade banyak kelebihan...
  1. bleh elakan udara yang marabahaya contohnye vius h1n1 dan jerebu
  2. atleast,kalau korang x suke tuan rumah or yang datang...korang boleh buat muka,then,mase nk balik,jgn lupa mintak maaf ye
  3. kalau korang rase nk mengumpat ape2 yg patu or memuji kehenseman atau kecantikan org yg lalu lalang..atau becerita secara sinikal...besame adek beradik atau rakan taulan...korang boleh becakap dgn nada yg didengar oleh korang berdua saje tanpa pengetahuan org yang kamu katakan itu,jgn lupe,kalau kutukan,sebelom balik,sile mintak maaf dahulu
  4. tade sape yg perasan riak wajah kamu semua....
  5. boleh tutup jerawat yang besar ataupon luka eksiden di muka korang
ketakbestsannye pulak(biasala,semua barang ciptaan manusia,mana ade yg perfect)

  1. tade sape tau riak muke korang,kalau nk senyum,kene sepetkan mata sikit oke
  2. susah nk akan ngan minom
  3. kene cakap kuat sikit sbb tehalang oleh face mask
jadi,kat sini,aku nk bg tau,baik korang beli face mask dari aku

aku jual cincai je

50 keping=rm 25(nego)

kalau korang beli kat kedai..x salah aku,rm 30~ rm 35 = 50...
kalau sekeping rm 70sen~80sen

so,sape2 nk beli face mask,
sile bgtau aku ye

email pon bole.....tp,stock lg 2minggu baru ade
so,bolehla begaya di pagi raya
area shah alam..klang...meru (hidup meru) aku kire delivery free

aku jual yang ni ye

Photobucket


yang bawah ni aku x jual....

Photobucket

contact aku kat sini

chuckymem@gmail.com




9 ulasan:

helomynameisjaye berkata...

yg face mask"er" tu dah sah2 2 in 1.lindungi muka dan juga kulit muka.hahahaha..

chucky berkata...

haaah...jgn laaa g umah org kau pakai face mask itew ok

suya berkata...

to:chuckymem@gmail.com
from:suya81mai@gmail.com

order :ski mask
kaler:itam
kuantiti:5

cepat skek anto yeh

en_me berkata...

ghitewww..

chucky berkata...

nnt aku jahit..kite nk romfuck bank mane suya?

en_me...gitu le gamoknye

Kikuri-sama berkata...

Aiseh... too little too late... Ari tu dah beli sekotak... Murah betul kau jual ni!

Err... kalu yg bole match baju raya, takdek ke?

sue-ana berkata...

kalao buat bisnes ni taim nk raya taun ni,mmg laku..


tompang lalu ye.eheh

cikgu liza berkata...

wehh.. akak order satu... karang akak pm ko kat FB..

chucky berkata...

kikuri...ini all time feeet.ode sajelah

sue ana..ni bisness kencang

cikgu..nnt kite hntr,nk berape kotak?

Feedjit