Jumaat, 21 Disember 2007

sudoku

smlm(raye haji) aku keje,
pastu g site,
lepak ngan subcon aku
aku tgk dia tengah buat sodoku,
dia ajor aku maen
susah tp bes,
sbb
mmg gune nombor
smpai otak aku lenguh,
aku try buat 2,di tolon, ngan petolongan aseng,
bes
aku nk bli buku,
aseng cakap,amik la buku dia,nnt dia beli yang baru,
aku tolak,cakap x pe,nnt aku bli sendiri
dia nk bagi gak,
tp aku tolak,sbb
sbbb
sbbb
hari ni aku dtg opis
aku print je dr tenet,
hehehehe
pastu aku buat jadi buku
gune recycle paper,
yeah,i'm stingy,
extermely stingy,
dunia dah canggih daaahh
jadi,kite gunekan je ape yang ade
cantik kan sudoku aku????
x cantek pon x pe,
sbbb aku sukeeeeee bangaaaattttt.
ade beberape care,lps gune care yang aseng pakai,aku nk try gune formule,
yang formule tu ade kalu kite beli buku dia,
nnt aku g kedai buku,aku bace je formule dia,bukan susah pon,x pon carik je dalam tenet
hehehehehehe
aku mmg kedekutttttt
kikikikikikikikikiki

3 ulasan:

atune berkata...

bukan kedekut..tp jimat...
nnt ajar aku lak..ekekeke...
susah tuh main///same susah ngan game cine yg su&cik slalu main...

chucky berkata...

yang game tu,salah ko sendirik,tatau maen,nnt balek kang aku ajor
tlg kakalu aku kureng ajor,
nnt aku ajor mengajor

Bayang² berkata...

hhahahha...

da adict ke bebs??? welkem to d club...

ko tanyer jay camne aku adict ngn benda ni,, sampai dlm bas pun aku sanggup tak tido sbb setlekan benda alah ni...

so... gluck n bgtau aku ye kalau ko da sampai tahap extreme.. sbb aku still fail kat situ... hehhehe

Feedjit